Доступність посилання

ТОП новини

Здiйснено виплати перших страхових вiдшкодувань за катастрофу лiтака авiакомпанiї "Українсько-Середземноморськi Авiалiнiї" (UM Air), яка сталася в Туреччинi 26 травня 2003 року. Про це повiдомили в акцiонерному страховому товариствi "Бусин" у середу


-- no author -- 27 серпня "Бусин" виплатив страхове вiдшкодування за КАСКО лiтака Як-42 на користь власника лiтака лiванської компанiї J.T.R у розмiрi 2 мільйони доларів. Розпочато також виплату страхових вiдшкодувань сiм''ям загиблих членiв екiпажу.

27 серпня "Бусин" виплатив страхове вiдшкодування за КАСКО лiтака Як-42 на користь власника лiтака лiванської компанiї J.T.R у розмiрi 2 мільйони доларів. Розпочато також виплату страхових вiдшкодувань сiм''ям загиблих членiв екiпажу.

У виплатi страхових вiдшкодувань беруть участь 10 українських страхових компанiй i понад 20 провiдних європейських перестрахувальникiв. Страхове розслiдування завершене, уточнили в компанiї. Страхове технiчне розслiдування виконувала компанiя "Ейр Клеймз" (Велика Британiя). Юридичний аспект виплат страхових вiдшкодувань з урахуванням норм мiжнародного права здiйснює АСО "Бусин" за пiдтримки юридичної компанiї "Бемонд енд Сан" (Велика Британiя) та їхніх адвокатiв у Iспанiї.

Врегулювання питань виплат страхових вiдшкодувань сiм''ям загиблих пасажирiв перебуває в стадiї отримання свiдоцтв спадкоємцями, однак вже визнанi страховим випадком.

Як-42 української UMAir зазнав катастрофи виконував полiт за маршрутом Кабул (Афганiстан) – Бiшкек (Киргизiя) – Трабзон (Туреччина) – Сарагоса (Iспанiя). На борту перебували 75 осiб – 13 членiв екiпажу, 41 вiйськовослужбовець сухопутних сил Iспанiї, 21 вiйськовослужбовець ВПС Iспанiї, а також 1 громадянин Бiлорусi. Всi вони загинули.
XS
SM
MD
LG