Доступність посилання

ТОП новини

Уповноважена з прав людини Ніна Карпачова звернеться з поданням до прем''єр-міністра України Віктора Януковича щодо захисту конституційних прав військовослужбовців в Україні, зокрема військ берегової оборони в Автономній Республіці Крим


-- no author -- Ситуацію, що склалася у війську, Н.Карпачова вивчала під час комплексної перевірки стану дотримання прав людини, яку уповноважена проводить з 8 вересня в Автономній республіці Крим.

Ці ж питання вона має намір обговорити з міністром оборони Євгеном Марчуком.

Ситуацію, що склалася у війську, Н.Карпачова вивчала під час комплексної перевірки стану дотримання прав людини, яку уповноважена проводить з 8 вересня в Автономній республіці Крим.

Серед проблем, які найбільше непокоять захисників України, надто стрімке, на їхнє переконання, реформування армії, зокрема, скорочення чисельності Збройних Сил.

У результаті цього лише в Криму без роботи можуть залишитися понад 500 офіцерів та 200 прапорщиків. Більшість з них не зможуть отримати військову пенсію та гарантованого державою житла.

Проаналізувавши звернення військових, Н.Карпачова має намір винести найбільш актуальні проблеми на розгляд Верховної Ради.
XS
SM
MD
LG