Доступність посилання

ТОП новини

Військова прокуратура України порушила карну справу за фактом вибуху ракетного двигуна, що стався учора на Броварському підприємстві “Техномет” поблизу Києва


-- no author -- Кримінальну справу за фактом надзвичайної події порушила і міська прокуратура. Як повідомили у броварському відділі з надзвичайних ситуацій, металолом надійшов на переробку з дарницької бази металобрухту і не пройшов відповідної експертної оцінки. При розрізанні деталей, що являли собою за попередніми даними, частини реактивного двигуна зенітної ракети, стався вибух і пожежа.

За наказом міністра оборони Євгена Марчука розслідування проводить комплексна робоча група на чолі з головнокомандувачем військ протиповітряної оборони Анатолієм Торопчиним.

Про це повідомила прес-служба Міноборони.

Кримінальну справу за фактом надзвичайної події порушила і міська прокуратура. Як повідомили у броварському відділі з надзвичайних ситуацій, металолом надійшов на переробку з дарницької бази металобрухту і не пройшов відповідної експертної оцінки. При розрізанні деталей, що являли собою за попередніми даними, частини реактивного двигуна зенітної ракети, стався вибух і пожежа.

При цьому троє робітників зазнали сильних опіків, один з них має враження шкіри до 70%, стан його здоров’я тяжкий. Вони перебувають у київському опіковому центрі. Четвертий робітник, який постраждав менше, лікується в Броварах. На місці події працює комісія обласної держадміністрації.
XS
SM
MD
LG