Доступність посилання

ТОП новини

Генеральна прокуратура України і Служба безпеки назвали прізвища виконавців і замовників вбивства українського журналіста Ігоря Александрова – директора телекомпанії “ТОР” міста Слов’янська Донецької області, який помер внаслідок сильного побиття у липні 2001 року


-- no author -- Говорить заступник Генпрокурора Віктор Шокін: «23 вересня був заарештований Онишко і Турсумов. Це політичні виконавці вбивства Ігоря Александрова. На сьогодні їм висунуте звинувачення у виконанні цього вбивства. Вони свою провину визнали повністю і дали детальні покази на слідстві про обставини виконання цього вбивства. Затриманий і заарештований замовник цього вбивства. Це Рибак Дмитро, один із братів Рибаків, які це вбивство організували».

Говорить заступник Генпрокурора Віктор Шокін: «23 вересня був заарештований Онишко і Турсумов. Це політичні виконавці вбивства Ігоря Александрова. На сьогодні їм висунуте звинувачення у виконанні цього вбивства. Вони свою провину визнали повністю і дали детальні покази на слідстві про обставини виконання цього вбивства. Затриманий і заарештований замовник цього вбивства. Це Рибак Дмитро, один із братів Рибаків, які це вбивство організували».

Докладніше, хто такі брати Рибаки і якими були мотиви вбивства, правоохоронці не повідомляють, оскільки ще не з’ясовані усі обставини злочину. Однак вони впевнені, що Александров був убитий саме за журналістську діяльність. Це замовне убивство коштувало 4 тисячі доларів. Таку інформацію стосовно розкриття вбивства Ігоря Александрова оприлюднили сьогодні на прес-конференції у Генпрокуратурі.
XS
SM
MD
LG