Доступність посилання

ТОП новини

Офіційний представник Військово-Морського Флоту Російської Федерації категорично спростував повідомлення про масові венеричні захворювання моряків Чорноморського флоту Росії у Севастополі. Про це повідомила флотська прес-служба


-- no author -- Інформація деяких українських ЗМІ про те, що 72 військовослужбовці 400-го дивізіону протичовнових кораблів Чорноморського флоту у серпні заразилися венеричними хворобами, а 29 з них – СНІДом, не відповідає дійсності, заявив помічник главкома ВМФ Росії, капітан 1 рангу Ігор Дигало. Він повідомив, що у серпні медики не виявили жодного випадку захворювання російських моряків цими хворобами.

Інформація деяких українських ЗМІ про те, що 72 військовослужбовці 400-го дивізіону протичовнових кораблів Чорноморського флоту у серпні заразилися венеричними хворобами, а 29 з них – СНІДом, не відповідає дійсності, заявив помічник главкома ВМФ Росії, капітан 1 рангу Ігор Дигало. Він повідомив, що у серпні медики не виявили жодного випадку захворювання російських моряків цими хворобами.

Раніше прес-служба Чорноморського флоту Росії таку інформацію коментувати відмовлялася.
XS
SM
MD
LG