Доступність посилання

ТОП новини

Прем''єр-мiнiстр Вiктор Янукович заявляє, що державний бюджет України неспроможний виконати всi закони, що передбачають виплату низки пiльг. Він заявив про намiр уряду знайти компромiс при розв''язаннi питання про перехiд вiд пiльг до адресної допомоги


-- no author -- Віктор Янукович зазначив, що в iнших країнах свiту немає таких пiльг, якi iснують в Українi. "Але якщо подивитися, як вони (закони про пiльги) виконуються, то в свiтi також так нiхто не ставиться до виконання цих обов''язкiв", - наголосив прем''єр.

Прем''єр сказав про це у п''ятницю на прес-конференцiї, яка вiдбулася пiсля закiнчення розширеного засiдання Кабiнету мiнiстрiв.

Віктор Янукович зазначив, що в iнших країнах свiту немає таких пiльг, якi iснують в Українi. "Але якщо подивитися, як вони (закони про пiльги) виконуються, то в свiтi також так нiхто не ставиться до виконання цих обов''язкiв", - наголосив прем''єр.

Прем''єр заявив, що уряд "нiколи не займатиметься полiтиканством i популiзмом". "Реально в 2004 роцi пiдвищити пенсiї на 25%", - пояснив вiн.

Говорячи про можливий перехiд вiд пiльгової системи до системи адресної допомоги, Віктор Янукович зазначив, що це питання "дуже болюче"... і "остаточного рiшення немає...».
XS
SM
MD
LG