Доступність посилання

ТОП новини

Блок партій "Наша Україна", БЮТ та Соціалістична партія висунуть єдиного кандидата на президентських виборах, - переконаний голова Народного руху України Борис Тарасюк


-- no author -- Він упевнений, що інтереси держави схилять "Нашу Україну", БЮТ і СПУ до співпраці на виборах. "Якщо говорити про важливість, якими є президентські вибори, то я відніс би їх до трьох подій, які вплинуть на долю нашої держави, - зазначив Б.Тарасюк. Перша – відновлення незалежності, друга – ухвалення Конституції, третя, і найважливіша, - зміна системи влади, яка не можлива без зміни діючого Президента".

Він упевнений, що інтереси держави схилять "Нашу Україну", БЮТ і СПУ до співпраці на виборах. "Якщо говорити про важливість, якими є президентські вибори, то я відніс би їх до трьох подій, які вплинуть на долю нашої держави, - зазначив Б.Тарасюк. Перша – відновлення незалежності, друга – ухвалення Конституції, третя, і найважливіша, - зміна системи влади, яка не можлива без зміни діючого Президента".

Голова Руху переконаний, що лише перемога Віктора Ющенка на президентських виборах забезпечить реальні реформи в Україні. "Заради забезпечення цієї перемоги, а, отже, реальних змін у житті суспільства, Народний рух готовий до солідарної роботи з усіма патріотичними силами", - наголосив Б.Тарасюк.
XS
SM
MD
LG