Доступність посилання

ТОП новини

Верховний Суд України відхилив касаційну скаргу народного депутата України Лева Міримського на рішення Апеляційного суду про незадоволення позову до 1-го віце-спікера кримського парламенту Василя Кисельова. Про це повідомила прес-служба Верховної Ради АРК


-- no author -- Позов про захист честі і гідності Лев Міримський подав до суду майже рік тому, стверджуючи, що Василь Кисельов поширив у програмі державної телекомпанії „Крим” „Парламентська година” недостовірні відомості про нього. Лев Мі римський вимагав компенсувати йому моральні втрати у розмірі 100-а тисяч гривень.

Позов про захист честі і гідності Лев Міримський подав до суду майже рік тому, стверджуючи, що Василь Кисельов поширив у програмі державної телекомпанії „Крим” „Парламентська година” недостовірні відомості про нього. Лев Мі римський вимагав компенсувати йому моральні втрати у розмірі 100-а тисяч гривень.

Рішення Верховного суду остаточне й оскарженню не підлягає. І Василь Кисельов, і Лев Міриський представляють пропрезидентські політичні сили і є дуже впливовими політиками в Криму.
XS
SM
MD
LG