Доступність посилання

ТОП новини

У зв''язку з напруженням пристрастей на сесії обласної і міської рад у Львові, правоохоронні служби працюють у посиленому режимі


-- no author -- Співробітники міліції і солдати львівського гарнізону МВС сплять у кузові вантажівки після нічного чергування біля будівлі.

Співробітники міліції і солдати львівського гарнізону МВС сплять у кузові вантажівки після нічного чергування біля будівлі.

Депутати Львівської обласної ради закликали Президента "припинити репресії на Львівщині". Сесії Львівських міської і обласної рад ухвалили звернення проти конституційної реформи і вступу України до ЄЕП.

Депутати вимагають "не допустити антиконституційного перевороту і провести вибори Президента прямим голосуванням у жовтні 2004р. "

28 вересня Президент звільнив з посад голів чотирьох райдержадміністрацій.

Голова Львівської обласної ради звернувся до депутатів Верховної Ради України з проханням створити тимчасову слідчу комісію для вивчення ситуації, що склалася в Львівській області. За його словами, причиною дестабілізації є обласна державна податкова адміністрація, яку очолює Сергій Медведчук.
XS
SM
MD
LG