Доступність посилання

ТОП новини

Президент Сполучених Штатів Джордж Буш закликав Ізраїль уникати ескалації конфлікту з палестинцями


-- no author -- Сьогодні на прес-конференції у Білому домі Джордж Буш повідомив, що мав телефонну розмову з ізраїльським прем’єр-міністром Аріелем Шароном, у якій зокрема, сказав: «Ізраїль має право захищати себе, Ізраїль не мусить бути обмеженим у питанні захисту своєї землі. Водночас, будь-які дії Ізраїлю не мають спричиняти ескалацію напруження».

Сьогодні на прес-конференції у Білому домі Джордж Буш повідомив, що мав телефонну розмову з ізраїльським прем’єр-міністром Аріелем Шароном, у якій зокрема, сказав: «Ізраїль має право захищати себе, Ізраїль не мусить бути обмеженим у питанні захисту своєї землі. Водночас, будь-які дії Ізраїлю не мають спричиняти ескалацію напруження».

Американський президент зазначив, що внаслідок бомбардування Ізраїлем території Сирії було завдано лише матеріальної шкоди і ці дії виправдані, оскільки Дамаск підтримує тероризм.

Ізраїльська авіація бомбардувала, як повідомили військові, базу палестинських екстремістів у відповідь на теракт в ізраїльському місті Гайфа, внаслідок якого загинуло 19 осіб. Сирія заявила, що удар був завданий по житловому району.
XS
SM
MD
LG