Доступність посилання

ТОП новини

Керівництво Чорноморського флоту Росії звернулося до органів місцевої влади Севастополя з проханням демонтувати меморіал морякам-підводникам у Балаклаві і дозволити встановити його на території однієї з військових частин, яка охороняється


-- no author -- Про це повідомила прес-служба флоту. Російські військові заявляють, що вони хочуть захистити пам’ятник підводникам від мешканців міста-героя Севастополя, які розграбували частину металевих елементів меморіалу. У повідомленні прес-служби Чорноморського флоту Росії йдеться, що після виведення з Балаклави останньої української частини пам’ятник став жертвою мародерів і хуліганів.

Про це повідомила прес-служба флоту. Російські військові заявляють, що вони хочуть захистити пам’ятник підводникам від мешканців міста-героя Севастополя, які розграбували частину металевих елементів меморіалу. У повідомленні прес-служби Чорноморського флоту Росії йдеться, що після виведення з Балаклави останньої української частини пам’ятник став жертвою мародерів і хуліганів.

Меморіал морякам-підводникам був встановлений у Балаклавській бухті. За радянських часів тут була підземна база з ремонту і базування атомних підводних човнів. Зараз місцева влада планує організувати на цій території Музей холодної війни.
XS
SM
MD
LG