Доступність посилання

ТОП новини

Місцевий суд Ялти не дав санкції на арешт мерів Алушти і Партеніта, а також головного архітектора Ялти, затриманих минулого тижня Генеральною Прокуратурою


-- no author -- Про це повідомили джерела у Прокуратурі Криму. Крім того, Генпрокуратура України розшукує мерів Алупки і Симеїза, які виїхали за межі Криму. Усім висунуті звинувачення у зловживанні владою і порушенні чинного земельного законодавства.

Про це повідомили джерела у Прокуратурі Криму. Крім того, Генпрокуратура України розшукує мерів Алупки і Симеїза, які виїхали за межі Криму. Усім висунуті звинувачення у зловживанні владою і порушенні чинного земельного законодавства.

Мер Алушти Олексій Нечаєв, мер Партеніта Костянтин Попандопуло і головний архітектор Ялти Юрій Іванченко звільнені з-під варти під підписку про невиїзд і зараз перебувають у лікарнях, – повідомили в кримській прокуратурі. Розслідуванням їхніх справ займається спеціальна прокурорська бригада з Києва і перебуває воно під контролем Генерального прокурора України Святослава Піскуна.
XS
SM
MD
LG