Доступність посилання

ТОП новини

Міністерство закордонних справ Росії пояснює будівництво дамби у Керченській протоці між українською косою Тузла і російським берегом Таманського півострова екологічними проблемами


-- no author -- Про це повідомив радник-посланець посольства Росії в Україні Олексій Сазонов, посилаючись на ноту МЗС Росії. Він пояснює, що будівництво дамби має відновити косу, яка зруйнована внаслідок розмивання російського берега. Олексій Сазонов зазначив, що будівництво ведеться лише на російській території.

Про це повідомив радник-посланець посольства Росії в Україні Олексій Сазонов, посилаючись на ноту МЗС Росії. Він пояснює, що будівництво дамби має відновити косу, яка зруйнована внаслідок розмивання російського берега. Олексій Сазонов зазначив, що будівництво ведеться лише на російській території.

Сьогодні ж голова Ради Міністрів Криму Сергій Куницин розпорядився посилити захист коси Тузла. Передбачені інженерні заходи, щоб зберегти існуючу відстань між островом і дамбою.

У Симферополі, на засіданні Ради міністрів Куницин повідомив, що учора сам відвідав будівництво дамби і став свідком, як росіяни двічі порушували державний кордон України.

«Гратися можна до якихось певних меж», - так прокоментував будівництво дамби у Керченський протоці прем’єр-міністр Криму Сергій Куницин.
XS
SM
MD
LG