Доступність посилання

ТОП новини

У Артемівську Донецької області вдалося ліквідувати пожежу, яка виникла на одному зі складів боєприпасів військової частини


-- no author -- Як заявило Міністерство оборони України, в арсеналах 6-го армійського корпусу зберігається понад 30 тисяч реактивних снарядів до систем залпового вогню. Загалом на цих складах 46,4 вагонів боєприпасів.

Про це УНІАН повідомило поінформоване джерело у військовій частині.

Співрозмовник агентства також підтвердив інформацію, що вибухи і пожежа сталися на складі, де зберігаються ракетні снаряди до системи ракетно-залпового вогню “Град”. За його словами, горіло лише сховище для зберігання ракетних снарядів до системи ГРАД. Від детонації зірвало дах сховища. Здетонували, як мінімум, дві ракети. Одна полетіла у вартове приміщення, а друга у напрямку дитячого садка.

Снаряд здатний пробити земляний вал товщиною до 1 метра. У неспорядженому виді може летіти на відстань до 10 тис. метрів.

Як заявило Міністерство оборони України, в арсеналах 6-го армійського корпусу зберігається понад 30 тисяч реактивних снарядів до систем залпового вогню. Загалом на цих складах 46,4 вагонів боєприпасів.

За попередніми даними в Артемівську внаслідок пожежі на військовому складі одна особа поранена, пропав безвісти офіцер військової частини.
XS
SM
MD
LG