Доступність посилання

ТОП новини

У столиці Азербайджану Баку у середу ввечері спалахнули сутички між поліцією й прихильниками чільної опозиційної партії.Це сталося по тому, як зачинилися дільниці з виборів президента країни. Найімовірнішим переможцем вважають сина нинішнього президента Гейдара Алієва, прем’єр-міністра країни Ільгама Алієва


-- no author -- Один із опозиційних кандидатів – суперників Алієва, Іса Ґамбар, звинуватив владу в фальшуванні виборів. Кількасот його прихильників зібралися біля штаб-квартири Ґамбарової партії «Мусават» і вигукували його ім’я. За повідомленнями, поліція оголосила зібрання недозволеним мітингом.

Один із опозиційних кандидатів – суперників Алієва, Іса Ґамбар, звинуватив владу в фальшуванні виборів. Кількасот його прихильників зібралися біля штаб-квартири Ґамбарової партії «Мусават» і вигукували його ім’я. За повідомленнями, поліція оголосила зібрання недозволеним мітингом.

Центральна виборча комісія повідомила, що у виборах узяли участь понад 70 % виборців. На попередні результати очікують не раніше, як у четвер уранці.
XS
SM
MD
LG