Доступність посилання

ТОП новини

У Кримському місті Судаку відкрився 1-й Міжнародний ярмарок-фестиваль “Великий шовковий шлях”, у якому беруть участь представники 19 країн Європи та Азії


-- no author -- Ініціатор проведення цього форуму кримський спікер Борис Дейч заявив на його відкритті, що мета ярмарку-фестивалю “Великий шовковий шлях”– перенесення в 21 століття “унікального досвіду давнини для формування мосту дружби і співпраці між країнами Сходу і Заходу”. Упродовж трьох днів у Судаку пройдуть туристичний ярмарок, три виставки, шаховий і футбольний турнір, конференція з освіти і Міжнародний форум регіонів і країн Великого шовкового шляху.

Ініціатор проведення цього форуму кримський спікер Борис Дейч заявив на його відкритті, що мета ярмарку-фестивалю “Великий шовковий шлях”– перенесення в 21 століття “унікального досвіду давнини для формування мосту дружби і співпраці між країнами Сходу і Заходу”. Упродовж трьох днів у Судаку пройдуть туристичний ярмарок, три виставки, шаховий і футбольний турнір, конференція з освіти і Міжнародний форум регіонів і країн Великого шовкового шляху.
XS
SM
MD
LG