Доступність посилання

ТОП новини

Народні депутати України готують звернення до парламентів країн світу та Організації з безпеки і співробітництва у Європі у зв’язку з будівництвом російської дамби поблизу українського острова Тузла у Керченській протоці. За словами координатора більшості Верховної Ради Степана Гавриша, заява буде винесена на голосування у четвер


-- no author -- Глава українського уряду Віктор Янукович вважає, що врегулювати конфлікт з Росією можна тільки шляхом переговорів. На зустрічі з керівниками вугільних профспілок, прем’єр-міністр зазначив, що особисто обговорив питання про будівництво дамби з російським колегою Михайлом Касьяновим. За словами Януковича, Кабінет Міністрів доклав усіх зусиль, щоб переконати російську сторону відмовитися від будівництва дамби, однак безрезультатно.

Глава українського уряду Віктор Янукович вважає, що врегулювати конфлікт з Росією можна тільки шляхом переговорів. На зустрічі з керівниками вугільних профспілок, прем’єр-міністр зазначив, що особисто обговорив питання про будівництво дамби з російським колегою Михайлом Касьяновим. За словами Януковича, Кабінет Міністрів доклав усіх зусиль, щоб переконати російську сторону відмовитися від будівництва дамби, однак безрезультатно.
XS
SM
MD
LG