Доступність посилання

ТОП новини

Партія "Батьківщина" вимагає від Президента України Леоніда КУЧМИ негайно перервати свій візит до країн Латинської Америки та повернутися в Україну, щоб вирішувати питання захисту держави від зовнішніх посягань


-- no author -- Як зазначається у заяві "Батьківщини", "нам не зрозуміла бездіяльність вищого керівництва України... Ми вимагаємо від Президента та Кабінету міністрів вжити якнайрішучіших заходів для захисту державних кордонів, а не ховатися за угодівським словоблуддям у стилі "все якось налагодиться".

Як зазначається у заяві "Батьківщини", "нам не зрозуміла бездіяльність вищого керівництва України... Ми вимагаємо від Президента та Кабінету міністрів вжити якнайрішучіших заходів для захисту державних кордонів, а не ховатися за угодівським словоблуддям у стилі "все якось налагодиться".

На переконання авторів заяви, події у Керченській протоці "не є "непорозумінням" чи свавільно-безвідповідальними діями місцевої російської влади, а відвертою цілеспрямованою акцією, мета якої – порушення територіальної цілісності України, пряме посягання на її кордони з боку іноземної держави”, - зазначається у документі.
XS
SM
MD
LG