Доступність посилання

ТОП новини

На підприємствах Луганська розпочалися акції на підтримку Угоди про єдиний економічний простір України, Росії, Білорусі і Казахстану. Колективи ухвалюють звернення до парламенту з вимогами прискорити ратифікацію цього документа


-- no author -- Василь Соколенко з подробицями: "Акція на підтримку ЄЕП відбулася у голдинговій компанії Луганськтепловоз. Її учасники відзначили, що реалізація Угоди дозволить усунути митні кордони і зменшити вартість матеріалів, комплектуючих, а в результаті і продукції на 20 %. Подібні заходи з ініціативи керівництва вже відбулися на Стаханівському машинобудівному заводі та Алчевському металургійному комбінаті."

Василь Соколенко з подробицями:

"Акція на підтримку ЄЕП відбулася у голдинговій компанії Луганськтепловоз. Її учасники відзначили, що реалізація Угоди дозволить усунути митні кордони і зменшити вартість матеріалів, комплектуючих, а в результаті і продукції на 20 %.

Подібні заходи з ініціативи керівництва вже відбулися на Стаханівському машинобудівному заводі та Алчевському металургійному комбінаті."


Тим часом народний депутат Леонід Кравчук вважає, що Україна може вийти з договору про Єдиний економічного простір, якщо Росія порушить український кордон у зв’язку з будівництвом дамби. Колишній президент України зазначив, що це буде вважатися актом агресії і може призвести до перегляду всіх міждержавних угод.
XS
SM
MD
LG