Доступність посилання

ТОП новини

Росія зупинила будівництво дамби у Керченській протоці, яка мала з‘єднати російський Таманський півострів з українською косою Тузла


-- no author -- Роботи зупинено тимчасово, поки прикордонну суперечку не вирішать урядовці. Наразі російські будівельники зайнялися зміцненням дамби. Сьогодні на Тузлі побував президент України Леонід Кучма, який, зокрема заявив: "Ми не бачимо належної поваги до України і її народу 48-ми мільйонного. У стосунках міждержавних такого не прийнято. Україна і Росія дві братерстькі країни і ми всі проблемні питання просто зобов‘язані вирішувати за столом переговорів і ніяких таких конфліктів у майбутньому в нас не повинно відбуватися."

Роботи зупинено тимчасово, поки прикордонну суперечку не вирішать урядовці. Наразі російські будівельники зайнялися зміцненням дамби. Сьогодні на Тузлі побував президент України Леонід Кучма, який, зокрема заявив: "Ми не бачимо належної поваги до України і її народу 48-ми мільйонного. У стосунках міждержавних такого не прийнято. Україна і Росія дві братерстькі країни і ми всі проблемні питання просто зобов‘язані вирішувати за столом переговорів і ніяких таких конфліктів у майбутньому в нас не повинно відбуватися."

Леонід Кучма також каже, Азовське море має бути внутрішнім морем України і Росії, але кордон проходити по поверхні, а не по дну, як це хоче російська сторона. Президент повідомив, що завтра прикордонні проблеми обговорять у Москві прем`єри України і Росії.
XS
SM
MD
LG