Доступність посилання

ТОП новини

Президент Росії Владімір Путін заявив, що немає наміру зустрічатися з провідними російськими політиками і бізнесменами для обговорення так званої "справи нафтової компанії ЮКОС"


-- no author -- "Ніяких зустрічей і ніякої торгівлі з приводу діяльності правоохоронних органів не буде. Якщо ці органи, звичайно, діють в рамках російського законодавства... Всі мають бути рівними перед законом...У зв’язку з цією справою – ніяких узагальнень, аналогій, прецедентів, тим більше пов’язаних з результатами приватизації, не буде. Тому всі спекуляції та істерику на цей рахунок просив би припинити. А уряд попрошу в цю дискусію не втягуватися, - заявив Владімір Путін.

"Ніяких зустрічей і ніякої торгівлі з приводу діяльності правоохоронних органів не буде. Якщо ці органи, звичайно, діють в рамках російського законодавства... Всі мають бути рівними перед законом...У зв’язку з цією справою – ніяких узагальнень, аналогій, прецедентів, тим більше пов’язаних з результатами приватизації, не буде. Тому всі спекуляції та істерику на цей рахунок просив би припинити. А уряд попрошу в цю дискусію не втягуватися, - заявив Владімір Путін.

На засіданні уряду Путін повідомив, що пропозиції про зустріч після арешту в суботу голови ЮКОСа Міхаїла Ходорковського надходять до нього постійно. Ходорковського звинувачують у великих кражах і несплаті податків.

Сьогодні ж британська "Файненшл Таймс" повідомила, що переговори про злиття нафтової компанії ЮКОС з компаніями Ексон-Мобіл і Шверон-Тексако тимчасово припинені до з’ясування долі Міхаїла Ходорковського.

Обидві американські компанії, - повідомив часопис, - й надалі зацікавлені в цій бізнесовій справі і сподіваються на її успішне здійснення.

Тим часом у зв’язку з арештом Ходорковського на російському фондовому ринку почалося різке падіння всіх цінних паперів.
XS
SM
MD
LG