Доступність посилання

ТОП новини

Росія наполягає на виведенні українських прикордонників з острова Тузли за умови одночасного припинення будівництва дамби з боку Таманського півострова. Про це в інтерв’ю журналістам у Москві заявив прем’єр-міністр Росії Михайло Касьянов


-- no author -- Як передає Інтерфакс-Україна, Касьянов заявив, що така домовленість була досягнута з прем’єр-міністром України Віктором Януковичем минулої п’ятниці у Москві.

Як передає Інтерфакс-Україна, Касьянов заявив, що така домовленість була досягнута з прем’єр-міністром України Віктором Януковичем минулої п’ятниці у Москві.

Однак учора прес-служба Кабінету Міністрів України спростувала повідомлення про те, що Україна на переговорах у Москві погодилася вивести прикордонників з Тузли.

Сьогодні ж речник МЗС України Маркіян Лубківський сказав на брифінгу, що це було побажання російської сторони і питання виведення українських прикордонників зараз розглядається.

30 жовтня у Києві вiдбудуться переговори мiнiстрiв закордонних справ Росії та України з проблематики Азовсько-Керченської акваторiї.
XS
SM
MD
LG