Доступність посилання

ТОП новини

У Львові близько 300 працівників підприємства “Іскра” перекрили вулицю і заблокували рух транспорту, протестуючи проти дій чиновників Львівського міськвиконкому, які, за словами пікетувальників, позбавляють їх права на власне житло


-- no author -- Працівники “Іскри” другий день вимагають, щоб міськвиконком на чолі із міським головою Любомиром Буняком повернув в оренду підприємству земельну ділянку площею 1, 8 гектари, яку «Іскра» орендувала з 1993 року і два роки тому завершила будівництво одного житлового будинку. У планах будівництво ще 2 багатоквартних будинків.

Працівники “Іскри” другий день вимагають, щоб міськвиконком на чолі із міським головою Любомиром Буняком повернув в оренду підприємству земельну ділянку площею 1, 8 гектари, яку «Іскра» орендувала з 1993 року і два роки тому завершила будівництво одного житлового будинку. У планах будівництво ще 2 багатоквартних будинків.

Правоохоронці переконують людей продовжити протест не на вулиці, а під стінами мерії.

Як повідомили у мерії, міський голова Львова Любомир Буняк перебуває у Києві і не може зустрітися з працівниками “Іскри”.
XS
SM
MD
LG