Доступність посилання

ТОП новини

Президент Сполучених Штатів Америки Джордж Буш звинуватив прихильників режиму Саддама Хусейна та "іноземних терористів" в ескалації насилля в Іраку


-- no author -- Виступаючи сьогодні на прес-конференції в Білому домі, Буш відзначив, що терористичні напади скеровані на дестабілізацію ситуації в Іраку, однак їхнім організаторам не вдасться досягти поставлених цілей.

Виступаючи сьогодні на прес-конференції в Білому домі, Буш відзначив, що терористичні напади скеровані на дестабілізацію ситуації в Іраку, однак їхнім організаторам не вдасться досягти поставлених цілей.

Буш також сказав:

"Відчайдушні напади на невинних цивільних мешканців не залякають нас чи сміливих іракців та афганців, котрі беруть участь у власній обороні і просуваються на шляху самоуправління".

Президент Сполучених Штатів також попередив Сирію та Іран про необхідність посилити контроль на кордонах з Іраком, щоб попередити проникнення терористів до цієї країни.

За даними тимчасової американо-британської адміністрації, більшість організаторів терактів в Іраку є громадянами інших арабських країн – Сирії, Саудівської Аравії, Йємену та Судану.
XS
SM
MD
LG