Доступність посилання

ТОП новини

Туреччина вважає, що проблема будівництва російською стороною дамби у Керченській протоці має вирішуватися між Україною і Росією мирними засобами без втручання третіх країн


-- no author -- Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав сьогодні на засіданні прес-клубу МЗС України посол Туреччини в Україні Алі Більге Джанкорель. “Я не думаю, що зараз це питання становить такий масштаб, що є необхідність запрошувати втрутитися в цю ситуацію будь-які треті країни”, - зазначив посол.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав сьогодні на засіданні прес-клубу МЗС України посол Туреччини в Україні Алі Більге Джанкорель. “Я не думаю, що зараз це питання становить такий масштаб, що є необхідність запрошувати втрутитися в цю ситуацію будь-які треті країни”, - зазначив посол.

Він висловив сподівання, що проблема будівництва дамби “не стане дуже серйозною”, і наголосив, що задля збереження миру в Чорноморському регіоні в будь-яких питаннях “ми маємо діяти надзвичайно холоднокровно, використовуючи виключно мирні засоби”. “Необхідно пам`ятати, що Чорноморський регіон зараз є мирним і це є великим здобутком країн цього регіону”, - сказав посол.
XS
SM
MD
LG