Доступність посилання

ТОП новини

Блок Юлії Тимошенко вніс до Верховної Ради України подання про відкликання українського миротворчого контингенту з Іраку, мотивуючи це тим, що «більшість населення Іраку розцінює перебування іноземних військ, якими є для них і наші війська, як окупацію»


-- no author -- У пояснювальній записці постанови також мовиться, що "небезпека, що загрожує життю та здоров‘ю українських військових, що перебувають в Іраку, постійно збільшується. Є загиблі та поранені”, - наголошує БЮТ.

Проект відповідної постанови внесений до парламенту депутатом Олександром Турчиновим 30 жовтня, повідомляє “Українська правда”.

У пояснювальній записці постанови також мовиться, що "небезпека, що загрожує життю та здоров‘ю українських військових, що перебувають в Іраку, постійно збільшується. Є загиблі та поранені”, - наголошує БЮТ.

Пояснюється також, що якщо 2003 року фінансування перебування миротворчого контингенту України "мало частково компенсуватись США та Великою Британією, то, починаючи з 2004 року, фінансування здійснюватиметься виключно за рахунок асигнувань державного бюджету".
XS
SM
MD
LG