Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Донецьку був зірваний з’їзд блоку партій “Наша Україна”. Вранці близько 4 тисяч противників блоку і його лідера Віктора Ющенка пікетували палац "Юність", де о 12.00 мав початися форум


-- no author -- Блок “Наша Україна” офіційно висунув Віктора Ющенка кандидатом на вибори Президента України у 2004 році. Про це заявлено в резолюції, що була зачитана народним депутатом України Іваном Плющем під час мітингу, який відбувся сьогодні в Донецьку.

Пізніше в обласній адміністрації відбулися переговори між донецьким керівництвом і депутатами “Нашої України” щодо конфлікту з проведенням з''їзду блоку в Донецьку.

Після цих переговорів у Донецьку пройшли два мітинги: рихильників і супротивників блоку “Наша Україна”. Демонстранти-супротивники звинувачували Ющенка у зменшенні кількості російських шкіл, у закритті шахт і в захороненні на території регіону рідіоактивних відходів.

Прихильники Ющенка ухвалили резолюцію з вимогою почати збір підписів за створення коаліції демократичних сил для підтримки Ющенка на майбутніх президентських виборах.

Блок “Наша Україна” офіційно висунув Віктора Ющенка кандидатом на вибори Президента України у 2004 році. Про це заявлено в резолюції, що була зачитана народним депутатом України Іваном Плющем під час мітингу, який відбувся сьогодні в Донецьку.

Як розповів очевидець подій, голова Харківської обласної організації Української народної партії Василь Третецький, сьогодні у місті було багато п’яних молодих людей, з машин безкоштовно роздавали горілку і продуки харчування.
XS
SM
MD
LG