Доступність посилання

ТОП новини

8-го листопада відбудеться перше засідання спільної українсько-російської екологічної комісії, яка вивчає ситуацію в районі острова Тузли


-- no author -- Відповідаючи на запитання щодо ситуації навколо будівництва дамби від Таманського півострова до українського острова Тузли губернатор Краснодарського краю сказав: "Пора припиняти це шоу", оскільки ця ситуація не на користь ні українському народові, ні Кубані, ні Росії.

Про це повідомив журналістам губернатор Краснодарського краю Олександр Ткачов, який сьогодні перебуває в Сімферополі.

Відповідаючи на запитання щодо ситуації навколо будівництва дамби від Таманського півострова до українського острова Тузли губернатор Краснодарського краю сказав: "Пора припиняти це шоу", оскільки ця ситуація не на користь ні українському народові, ні Кубані, ні Росії.

Олександр Ткачов наголосив, що є маса інших точок дотику, як в економічному, так і в політичному та соціальному плані, які необхідно обговорювати і в парламенті, і в уряді.

Голова Ради Міністрів Криму Сергій Куницин поділяє цю позицію Краснодарського губернатора. В інтерв`ю журналістам він, зокрема, зауважив, що на сьогодні сторони перейшли до конкретних питань і більше говорять про економічну взаємодію в рамках Угоди про співробітництво, підписаній між двома регіонами в 1997 році.
XS
SM
MD
LG