Доступність посилання

ТОП новини

Координатор більшості Верховної Рада України Степан Гавриш критикує політичних лідерів Донецького регіону і блоку партій "Наша Україна" за конфлікт навколо з''їзду блоку в Донецьку


-- no author -- На його думку, політичний конфлікт навколо з''їзду демонструє політичну незрілість політиків, їхнє невміння жертвувати особистими інтересами в ім''я інтересів держави, повідомляють «Українські новини».

На його думку, політичний конфлікт навколо з''їзду демонструє політичну незрілість політиків, їхнє невміння жертвувати особистими інтересами в ім''я інтересів держави, повідомляють «Українські новини».

"Політичні лідери розгойдують човен української суверенності, провокуючи ментальні конфлікти між людьми, між Сходом і Заходом, і це головна небезпека", - заявив Степан Гавриш, зазначивши, що це містить в собі серйозну загрозу для суспільства.

При цьому координатор більшості сказав, що велику відповідальність несе той, хто спровокував конфлікт, але відмовився уточнити, кого саме він має на увазі.

За його словами, розраховувати, що у Донецьку із захопленням сприймуть будь-яку політичну силу, було, щонайменше, наївним, оскільки там існує свій політичний лідер - колишній донецький губернатор, а нині прем''єр-міністр Віктор Янукович.
XS
SM
MD
LG