Доступність посилання

ТОП новини

Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко вважає, що довіра України до Росії була підірвана через будівництво російською стороною дамби у Керченській протоці


-- no author -- За словами українського міністра, для того, щоб співпрацювати в економіці, необхідна відсутність розбіжностей у політиці. "Не можна жити відразу в двох вимірах: співробітництво в економіці і серйозна розбіжність у політичних питаннях", заявив він.

Про це він заявив журналістам у столиці Казахстану Астані.

Міністр також зазначив, що на це будівництво російською стороною були виділені кошти, які, на думку Грищенка, навряд чи можна знайти у будь-якому регіональному бюджеті.

За словами українського міністра, для того, щоб співпрацювати в економіці, необхідна відсутність розбіжностей у політиці. "Не можна жити відразу в двох вимірах: співробітництво в економіці і серйозна розбіжність у політичних питаннях", заявив він.

Як повідомлялося, наприкінці вересня Росія розпочала будівництво дамби від Таманського півострова до коси Тузли,яка належить Україні, пояснюючи це виникненням екологічних проблем.
XS
SM
MD
LG