Доступність посилання

ТОП новини

Представники блоку партій Віктора Ющенка “Наша Україна” у Криму заявили про перенесення Форуму демократичних сил автономії з 8-го на 16-е листопада


-- no author -- Вони пояснили це організаційними проблемами. За словами представника блоку Валерія Пробий-Голови, до 16-го листопада керівництво “Нашої України” планує провести форуми демократичних сил у Луцьку та Сумах, тож захід у Сімферополі переноситься на пізніше.

Вони пояснили це організаційними проблемами. За словами представника блоку Валерія Пробий-Голови, до 16-го листопада керівництво “Нашої України” планує провести форуми демократичних сил у Луцьку та Сумах, тож захід у Сімферополі переноситься на пізніше.

Водночас, як стало відомо, у сімферопольських організаторів виникли проблеми з орендою найбільшого у місті залу Палацу культури профспілок.

На форум окрім активістів партій, що входять до блоку “Наша Україна”, запрошені представники кримських організацій Соцпартії, "Яблука", "Демократичного союзу", а також Меджлісу кримськотатарського народу.

Валерій Пробий-Голова висловив сподівання, що кримська влада не наважиться на провокації стосовно форуму. Крім того, у кримських прибічників Віктора Ющенка є ефективні контрзаходи.
XS
SM
MD
LG