Доступність посилання

ТОП новини

Пленум Національної спілки письменників України підтримав Володимира Яворівського як чинного голову Спілки. Про це повідомив на прес-конференції у Києві сам Володимир Яворівський-народний депутат від фракції «Наша Україна»


-- no author -- Найвищий керівний орган Спілки також виключив зі своїх лав організаторів заколоту в організації, письменників Наталію Околітенко, Олексія Кононенка і Романа Коваля за грубе порушення Статуту Спілки і деструктивну діяльність, спрямовану на її розкол.

Найвищий керівний орган Спілки також виключив зі своїх лав організаторів заколоту в організації, письменників Наталію Околітенко, Олексія Кононенка і Романа Коваля за грубе порушення Статуту Спілки і деструктивну діяльність, спрямовану на її розкол.

Сьогодні ж Печерський райсуд міста Києва визнав незаконним обрання Наталії Околітенко головою Спілки письменників України замість народного депутата Володимира Яворівського. Наталія Околітенко була обрана головою Спілки на зборах 29 жовтня.

Володимир Яворівський зі свого боку заявив тоді, що ці збори були незаконними, оскільки кадрові рішення розглядаються на з»їздах Спілки письменників.
XS
SM
MD
LG