Доступність посилання

ТОП новини

Лідери 4-х політичних блоків Віктор Ющенко, Олександр Мороз, Юлія Тимошенко та Петро Симоненко підписали заяву щодо ситуації на продовольчому ринку України


-- no author -- Народні депутати звинувачують владу у бездіяльності на ринку зерна, і заявляють, що замість розв’язання цієї проблеми, влада нагнітає політичну напруженість в країні.

Народні депутати звинувачують владу у бездіяльності на ринку зерна, і заявляють, що замість розв’язання цієї проблеми, влада нагнітає політичну напруженість в країні.

“Цими днями в усіх регіонах України відбувається різке зростання цін на хліб, що завдає болючого удару по переважній більшості українців, для яких хліб є головним продуктом харчування”- йдеться у підписаній народними депутатами заяві. Підписанти документа зазначають, що аграрна криза та стрибок цін на хліб спричинений не погодними умовами та неурожаєм, а офіційною політикою влади на зерновому ринку. Вони також вимагають негайного розгляду ситуації на ринку зерна на засіданні Верховної Ради за обов‘язкової участі прем”єра Віктора Януковича.
XS
SM
MD
LG