Доступність посилання

ТОП новини

Президент Грузії Едуард Шеварднадзе побував сьогодні в столиці автономної республіки Аджарії, щоб заручитися підтримкою керівника реґіону Аслана Абашидзе в своєму протистоянні з опозицією


-- no author -- Повернувшись до Тбілісі, Шеварднадзе заявив: «Я надзвичайно задоволений, що населення й керівництво (Аджарії), і Аслан Абашидзе, й інші урядовці, – всі кажуть, що готові боротися разом із усією Грузією, щоб зберегти єдність і міць країни».

Повернувшись до Тбілісі, Шеварднадзе заявив: «Я надзвичайно задоволений, що населення й керівництво (Аджарії), і Аслан Абашидзе, й інші урядовці, – всі кажуть, що готові боротися разом із усією Грузією, щоб зберегти єдність і міць країни».

За попередніми даними минулотижневих суперечливих виборів, Партія відродження Аслана Абашидзе йде другою за пропрезидентським блоком «За нову Грузію». Інші опозиційні угруповання стверджують, що результати виборів сфальшовані й їх треба скасувати.

Один із опозиційних провідників, спікер парламенту Ніно Бурджанадзе заявила сьогодні, що збирається продовжити пошуки діялогу з президентом. Представники радикальної опозиції відкидають будь-який компроміс, – як-то Міхаїл Саакашвілі, який стверджує, що вибори виграла його партія, «Національний рух». Сотні прихильників Саакашвілі пікетували сьогодні будинок парламенту Грузії, вимагаючи відставки президента Шеварднадзе.

Міністерство внутрішніх справ Грузії запевняє, що не має планів розганяти демонстрантів силою.
XS
SM
MD
LG