Доступність посилання

ТОП новини

Заступник міністра закордонних справ США Ричард Армитидж висловив сьогодні сподівання, що новий палестинський кабінет міністрів зможе відновити близькосхідний мирний процес


-- no author -- Про це він заявив, зустрівшись у Каїрі з президентом Єгипту Хосні аль-Мубараком. За словами Армитиджа, який обговорював із аль-Мубараком можливість створити палестинську державу поруч із Ізраїлем, США сподіваються, що нове палестинське керівництво стане таким партнером, із яким розмовлятиме ізраїльська влада.

Про це він заявив, зустрівшись у Каїрі з президентом Єгипту Хосні аль-Мубараком. За словами Армитиджа, який обговорював із аль-Мубараком можливість створити палестинську державу поруч із Ізраїлем, США сподіваються, що нове палестинське керівництво стане таким партнером, із яким розмовлятиме ізраїльська влада.

Учора прем’єр-міністр Палестинської автономії Ахмед Крея оголосив склад нового кабінету, що його парламент автономії має розглянути в середу. Ізраїль уже висловив невдоволення, що керівник автономії Ясир Арафат збереже собі контроль за силами безпеки, але не заперечив можливості контактувати з Ахмедом Креєю.
XS
SM
MD
LG