Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Ізраїлю Арієль Шарон заявив, що майбутнє розширення Європейського союзу може довести ЄС до врівноваженішого ставлення до близькосхідного конфлікту. Нинішній підхід ЄС до ізраїльсько-палестинського конфлікту Шарон назвав «неврівноваженим»


-- no author -- Виступаючи в Єрусалимі на прес-конференції з нагоди візиту прем’єр-міністра Словаччини Мікулаша Дзурінди, Шарон сказав, що десять країн, які вступають до ЄС у травні наступного року, краще розуміють конфлікт і мають кращі взаємини з Ізраїлем, ніж інші європейські держави.

Виступаючи в Єрусалимі на прес-конференції з нагоди візиту прем’єр-міністра Словаччини Мікулаша Дзурінди, Шарон сказав, що десять країн, які вступають до ЄС у травні наступного року, краще розуміють конфлікт і мають кращі взаємини з Ізраїлем, ніж інші європейські держави.

Напередодні, сьогодні вранці, комісар ЄС із зовнішньої політики й політики безпеки Хав’єр Соляна різко скритикував політику Ізраїлю – бойкотувати тих урядовців, які зустрічалися з палестинським керівником Ясиром Арафатом.
XS
SM
MD
LG