Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма зазначив, що конфлікт у Керченській протоці не матиме впливу на участь України в Єдиному економічному просторі, якщо йтиме мова про зону вільної торгівлі без будь-яких виключень


-- no author -- Водночас Президент спростував думку, ніби керченський конфлікт підштовхнув Україну до більш активної інтеграції до Євросоюзу і НАТО. Як сказав Президент, Україну штовхати не треба, оскільки Європейський вибір – це наше життя.

Сьогодні на прес-конференції Леонід Кучма заявив: “Я б не пов’язував проблеми кордонів і проблеми ЄЕП. Ми зацікавлені в якнайглибшій співпраці насамперед з Росією, і в тому числі з Білоруссю, Казахстаном. І якщо нам вдасться зробити перший крок, щоб запрацювала зона вільної торгівлі без усяких виключень, це буде величезна наша перемога”.

Водночас Президент спростував думку, ніби керченський конфлікт підштовхнув Україну до більш активної інтеграції до Євросоюзу і НАТО. Як сказав Президент, Україну штовхати не треба, оскільки Європейський вибір – це наше життя.
XS
SM
MD
LG