Доступність посилання

ТОП новини

Україна ратифікує Договір про зону вільної торгівлі з Молдовою без вилучень одночасно зі вступом до Світової організації торгівлі


-- no author -- Про це повідомив журналістам віце-прем''єр-міністр України Іван Кириленко, який очолює українсько-молдовську комісію з питань торговельно-економічного співробітництва. За його словами, новий документ про вільну торгівлю, підписаний учора в Кишиневі, враховує членство Молдови у Світовій організації торгівлі і прагнення України вступити до цієї організації.

Про це повідомив журналістам віце-прем''єр-міністр України Іван Кириленко, який очолює українсько-молдовську комісію з питань торговельно-економічного співробітництва. За його словами, новий документ про вільну торгівлю, підписаний учора в Кишиневі, враховує членство Молдови у Світовій організації торгівлі і прагнення України вступити до цієї організації.

Іван Кириленко сказав, що угода може діяти і до вступу України в СОТ, однак з низкою вилучень з режиму вільної торгівлі, зокрема цукру. А після ратифікації документа ніяких обмежень не буде.

Україна має намір приєднатися до Світової організації торгівлі до липня 2004 року.
XS
SM
MD
LG