Доступність посилання

ТОП новини

Адміністрація президента США Джорджа Буша дала знати, що ладна змінити свій попередньо планований графік передачі влади в Іраку


-- no author -- Радник президента США з національної безпеки Кондоліса Райс заявила, що Білий дім уже не наполягатиме, щоб нову конституцію Іраку було розроблено ще до передачі більшої частки владних повноважень самим іракцям.

Радник президента США з національної безпеки Кондоліса Райс заявила, що Білий дім уже не наполягатиме, щоб нову конституцію Іраку було розроблено ще до передачі більшої частки владних повноважень самим іракцям.

Сам Джордж Буш оголосив, що Сполучені Штати розробили спеціяльні заходи, щоби прискорити передачу влади в Іраку. За його словами, керівник американської цивільної адміністрації Іраку Пол Бремер має разом із призначеною американцями Владною радою Іраку розробити стратегію створення демократичної системи в Іраку: «Наша мета – це, звичайно, далі працювати з тими іракськими громадянами, які розуміють, що свобода – це велика цінність, що можливе життя, сповнене надії, в цій частині світу, де надії було так мало в минулому».

Члени Владної ради Іраку твердять, що мають замало влади, і закликають якнайскоріше створити тимчасовий уряд країни, яким керували б самі іракці. Нинішня Владна рада підпорядкована американській адміністрації.
XS
SM
MD
LG