Доступність посилання

ТОП новини

На півдні Іраку сьогодні викрадено репортера португальської радіостанції і одну журналістку поранено внаслідок нападу на автоколону журналістів, що їхали від кувейтського кордону до міста Басри


-- no author -- Викрадений повідомив супутниковим телефоном, що він живий-здоровий і що утримують його невідомі, які говорять арабською. Португальська влада попрохала американські й британські війська в реґіоні допомогти розшукати журналіста.

Викрадений повідомив супутниковим телефоном, що він живий-здоровий і що утримують його невідомі, які говорять арабською. Португальська влада попрохала американські й британські війська в реґіоні допомогти розшукати журналіста.

На північ від Багдада сьогодні загинули двоє американських військовиків й троє були поранені, коли поруч із їхньою автоколоною була підірвана бомба, повідомило американське військо.

А поблизу Тікріта, теж на північ від іракської столиці, американський військовий ґвинтокрил знищив сімох іракців, які, за словами американців, якраз збиралися запустити ракету по американській базі.

В околицях Багдада тим часом уже третю ніч триває операція американських військ проти антикоаліційних повстанців.
XS
SM
MD
LG