Доступність посилання

ТОП новини

У Рівненській області завершилося міжнародне зібрання, приурочене 60-тій річниці від дня проведення Конференції поневолених народів та створення антибільшовицького блоку націй


-- no author -- Учасники нинішнього зібрання, а це науковці Рівного, Києва, Львова, керівники Всесвітньої організації українських націоналістів, Братства вояків ОУН-УПА, а також представники Азербайджану, Грузії, Білорусі відкрили пам’ятний знак у селі Будараші, де 60 років тому вперше зібралися ініціатори антибільшовицького блоку народів. Вони ухвалили резолюцію, у якій зазначили, що отримання незалежності багатьма народами у 90-тих роках не припинило боротьби поневолених націй за їхнє визволення.

Учасники нинішнього зібрання, а це науковці Рівного, Києва, Львова, керівники Всесвітньої організації українських націоналістів, Братства вояків ОУН-УПА, а також представники Азербайджану, Грузії, Білорусі відкрили пам’ятний знак у селі Будараші, де 60 років тому вперше зібралися ініціатори антибільшовицького блоку народів. Вони ухвалили резолюцію, у якій зазначили, що отримання незалежності багатьма народами у 90-тих роках не припинило боротьби поневолених націй за їхнє визволення.
XS
SM
MD
LG