Доступність посилання

ТОП новини

Ізраїль отримає від української сторони 7 з половиною мільйонів доларів для компенсації родичам загиблих пасажирів літака ТУ-154, який збила українська ракета над Чорним морем у жовтні 2001 року


-- no author -- Внаслідок катастрофи літака Ту-154, який прямував за маршрутом Тель-Авів - Новосибірськ, загинули 78 осіб. Серед них були громадяни Ізраїлю і Росії. Угоду про компенсації Україна має намір підписати і з Росією.

Як повідомив українській газеті “Сегодня” віце-прем’єр-міністр Ізраїлю Йозеф Лапід, 101 родич сорока загиблих громадян Ізраїлю одержить в середньому по 200 тисяч доларів.

За словами ізраїльського міністра юстиції Лапіда, якщо родичі відмовляться одержати запропоновану компенсацію, Ізраїль поверне ці гроші Україні, але не підтримає позов родичів до суду. З точки зору ізраїльського уряду, зазначив Йозеф Лапід, підписана учора в Києві угода про компенсації підводить риску під цією проблемою.

Внаслідок катастрофи літака Ту-154, який прямував за маршрутом Тель-Авів - Новосибірськ, загинули 78 осіб. Серед них були громадяни Ізраїлю і Росії. Угоду про компенсації Україна має намір підписати і з Росією.
XS
SM
MD
LG