Доступність посилання

ТОП новини

З нагоди вшанування 70- тих роковин голодомору в Україні сьогодні у Львові відбулася акція під назвою “Хліб 33-го року”. Мешканці міста скоштували хліб, спечений з лободи, щавлю і висівок проса. За українським рецептом його спеціально приготувала очевидець голодомору Палагея Карацюба з Харківщини


-- no author -- Акцію провела львівська філія Об’єднання гуманістів України” і центр “Молода дипломатія”. Своїм заходом організатори хочуть привернути увагу громадськості до трагічної історії українського народу. Після Львова хліб із щавлю, лободи і висівок проса скуштують у Києві, Харкові, Миколаєві, Івано-Франківську.

Карацюба спекла близько 3 кг хліба за рецептом весни 33-го року. Шматки хліба розвезли усією Україною, щоб сучасне покоління відчуло смак хліба 33-го.

Акцію провела львівська філія Об’єднання гуманістів України” і центр “Молода дипломатія”. Своїм заходом організатори хочуть привернути увагу громадськості до трагічної історії українського народу. Після Львова хліб із щавлю, лободи і висівок проса скуштують у Києві, Харкові, Миколаєві, Івано-Франківську.
XS
SM
MD
LG