Доступність посилання

ТОП новини

Радіо Вільна Європа-Радіо Свобода припиняє мовлення на 7 країн Центральної та Південно-Східної Європи


-- no author -- З 31 грудня цього року на радіо “Свобода” припиняють роботу латвійська, литовська, естонська, словацька. румунська, болгарська та хорватська служби.

З 31 грудня цього року на радіо “Свобода” припиняють роботу латвійська, литовська, естонська, словацька. румунська, болгарська та хорватська служби.

Як оголосив сьогодні у празькій штаб-квартирі радіо його президент Томас Дайн, рішення закрити 7 національних редакцій ухвалене на основі нового бюджету, затвердженого Білим домом. Томас Дайн зазначив: «Більше, ніж 100 осіб, тут у Празі і в бюро новин ми маємо скоротити. І з глибоким жалем ми повинні сказати “до побачення” дуже професійним, успішним і ефективним співробітникам, програми яких слухає рекордна кількість слухачів». Він також наголосив: «За останні 6 років відбувалося швидке поширення мовлення Радіо Вільна Європа – Радіо Свобода на країни Євразії, Кавказу, Центральної та Південно-Західної Азії. Таким чином, зараз час повністю зосередитися на тих дуже і дуже нестабільних регіонах».
XS
SM
MD
LG