Доступність посилання

ТОП новини

Уряд Криму ухвалив рішення офіційно відзначати на півострові 50-ліття входження Кримської області до складу Української РСР. Про це повідомила прес-служба Ради міністрів автономії


-- no author -- Урочистості з нагоди 50-ліття приєднання Криму до України пройдуть на півострові в лютому наступного року.

Водночас звернення кримської громадськості до центральних органів влади про загальнодержавне відзначення ювілею поки що залишаються без відповіді.

Урочистості з нагоди 50-ліття приєднання Криму до України пройдуть на півострові в лютому наступного року. Згідно з рішенням кримського уряду, в навчальних закладах автономії пройдуть тематичні уроки, присвячені ювілею, у містах і районах півострова відбудуться урочисті збори із залученням громадськості. Будуть організовані виставки і тематичні вечори у закладах культури. Урочисті збори і святковий концерт відбудуться також у республіканському центрі – Симферополі. У лютому 1954 року Президія Верховної Ради СРСР ухвалила рішення „на прохання трудящих” передати Кримську область Російської Федерації до складу Української РСР.
XS
SM
MD
LG