Доступність посилання

ТОП новини

Міністр оборони України Євген Марчук відбув до Брюсселя для участі в засіданнях комісії Україна-НАТО і Ради євроатлантичного партнерства, які відбудуться сьогодні


-- no author -- Про це повідомила прес-служба міністерства оборони. На засіданні комісії Україна-НАТО обговорюватимуться питання співпраці, а також оцінюватиметься прогрес, досягнутий Україною в реформуванні сфери оборони і безпеки. Міністри оборони планують визначити пріоритети у спільних заходах на 2004-й рік і виступити зі спільною заявою про подальшу співпрацю.

Про це повідомила прес-служба міністерства оборони. На засіданні комісії Україна-НАТО обговорюватимуться питання співпраці, а також оцінюватиметься прогрес, досягнутий Україною в реформуванні сфери оборони і безпеки. Міністри оборони планують визначити пріоритети у спільних заходах на 2004-й рік і виступити зі спільною заявою про подальшу співпрацю.

У засіданні Ради з євроатлантичного партнерства візьмуть участь 46 міністрів оборони країн-членів НАТО і країн-партнерів.

Тема засідання: "Партнерство від Праги до Стамбульського саміту: адаптація триває". Цей захід присвячений процесам адаптації і підготовки до приєднання держав до Північноатлантичного альянсу.
XS
SM
MD
LG