Доступність посилання

ТОП новини

Російський енергетичний монополіст компанія «Єдині енергетичні системи Росії» купує значну частину українських енергооб’єктів


-- no author -- РАТ «ЄЕС Росії» раніше домовилася з українськими групами «Енергетичний стандарт» та «Інтерпайп» купити третину акцій у спільному голдингу, до якого увійдуть 10 обласних енергокомпаній. Ці обленерго продають близько 30% електроенергії в Україні.

РАТ «ЄЕС Росії» раніше домовилася з українськими групами «Енергетичний стандарт» та «Інтерпайп» купити третину акцій у спільному голдингу, до якого увійдуть 10 обласних енергокомпаній. Ці обленерго продають близько 30% електроенергії в Україні.

За словами голови правління РАТ “ЄЕС Росії” Анатолія Чубайса, партнерами «ЄЕС Росії» у цій угоді будуть українські бізнесмени Віктор Пінчук і Костянтин Григоришин, яким буде належати по третині акцій групи «Енергетичний стандарт».

На прес-конференції у Києві Анатолій Чубайс наголосив, що підписав договір про купівлю часток у 10-ти обленерго, аде документ набере чинності після визначення суми контракту і завершення юридичних процедур.
XS
SM
MD
LG