Доступність посилання

ТОП новини

Кількість загиблих внаслідок теракту у Ставропольському краї сягнула 40 осіб


-- no author -- У Москві директор ФСБ Росії Микола Патрушев вже повідомив перші дані про терористів, які здійснили вибух в електропотязі: “Зараз ми можемо сказати, що цей теракт скоїли три жінки - дві з них були у потязі, а потім вискочили перед вибухом і одна, яка ймовірно керувала операцією, була поранена і навряд, чи буде жити. Також був і чоловік, поки що ми не можемо визначити його особу, бо знайдені тільки частини його тіла з гранатами на ногах, ймовірно, це смертник ”.

За офіційними даними, під час вибуху в електропотязі “Кисловодськ-Мінеральні Води” 31 особа загинула на місці, 9 померли пізніше у лікарні. Госпіталізовані майже 150 поранених. Загальна кількість потерпілих понад 200 осіб.

У Москві директор ФСБ Росії Микола Патрушев вже повідомив перші дані про терористів, які здійснили вибух в електропотязі: “Зараз ми можемо сказати, що цей теракт скоїли три жінки - дві з них були у потязі, а потім вискочили перед вибухом і одна, яка ймовірно керувала операцією, була поранена і навряд, чи буде жити. Також був і чоловік, поки що ми не можемо визначити його особу, бо знайдені тільки частини його тіла з гранатами на ногах, ймовірно, це смертник ”.
XS
SM
MD
LG