Доступність посилання

ТОП новини

На засіданні комісії Україна-НАТО, яке відбулось сьогодні в Брюсселі на рівні міністрів закордонних справ були обговорені і гуманітарні теми. Зокрема стан демократії в Україні, свобода преси та необхідність прозорих президентських виборів


-- no author -- Генеральний секретар Альянсу лорд Робертсон підбив підсумки останніх років співробітництва між Україною й НАТО і зокрема подякував Україні за її вагомий миротворчий внесок на Балканах і в Іраку.

Генеральний секретар Альянсу лорд Робертсон підбив підсумки останніх років співробітництва між Україною й НАТО і зокрема подякував Україні за її вагомий миротворчий внесок на Балканах і в Іраку.

Але попри всі позитивні кроки, які Україна здійснює в напрямку інтеграції України в Євроатлантичні структури (це імплементація цільового плану, плану дій) лорд Робертсон зауважив, що перед Україною ще стоїть чимало серйозних невиконаних завдань: «Це виконання гарантій вільних і прозорих президентських виборів, дотримання свободи слова, поваги верховенства закону, здійснення ефективного контролю над експортом зброї».
XS
SM
MD
LG