Доступність посилання

ТОП новини

Україна пропонує Росії укласти угоду про статус і розмежування Азовського моря і Керченської протоки. Про це журналістам повідомив заступник міністра закордонних справ України Олександр Моцик


-- no author -- Разом з цим договором Київ пропонує підписати і пакет угод про співпрацю зокрема у судноплавстві, рибальстві і природокористуванні. Дипломат повідомив, що угода про статус Керченсько-Азовської акваторії буде готуватися на запропонованих російською й українською сторонами проектах.

Разом з цим договором Київ пропонує підписати і пакет угод про співпрацю зокрема у судноплавстві, рибальстві і природокористуванні. Дипломат повідомив, що угода про статус Керченсько-Азовської акваторії буде готуватися на запропонованих російською й українською сторонами проектах.

Наприкінці жовтня Україна і Росія заявили про намір домовитися про співробітництво в Керченсько-Азовській акваторії у сферах судноплавства, рибальства й екології. Росія розпочала будівництво дамби від Таманського півострова до української коси Тузли наприкінці вересня, пояснюючи це виникненням екологічних проблем. Зараз зведення греблі призупинене.
XS
SM
MD
LG